+316 200 331 19

Gratis deskundig advies!

info@maakschoner.nl

Vragen? Stuur een e-mail

Lindeboom 57

6585 BD Mook

Abeco Cleaning

Like ons op Facebook!

Dakgootreiniging

Er is ieder jaar geen ontkomen aan, het moment dat u de dakgoot moet schoonmaken.
Soms is de situatie van de goot zelfs al zo slecht, dat u deze dient te reinigen.

Voorkom vervelende lekkages in de dakgoot

Voor veel mensen, zowel bedrijven als particulier, is het reinigen van de dakgoot een klus die ze liever uitbesteden. De dakgoot is vaak lastig bereikbaar en bij een eventuele verstopping wordt het er allemaal niet makkelijker op. Bij Abeco Cleaning nemen wij deze periodieke klus graag voor u uit handen. Wij beschikken over het geschikte materiaal om de dakgoot goed te bereiken én deze grondig te reinigen voor een optimaal resultaat.

De dakgoot vangt het overtollig water dat op ons dak valt af naar de grond. Een belangrijke functie, want anders zou u last krijgen van lekkage. Functioneert de dakgoot niet meer zoals gebruikelijk, dan loopt u het risico dat er toch een lekkage ontstaat. Het is daarom altijd aan te raden de dakgoot goed te onderhouden, bijvoorbeeld door bladeren of vuil zoveel mogelijk weg te halen voor een adequate doorstroming van het water. Bij een bepaald type woningen of bedrijfspanden is het schoonhouden van de dakgoot echter minder eenvoudig. Wilt u daarom de dakgoot laten reinigen, om zo lekkages te voorkomen? Schakel ons dan in. Wij zorgen voor het optimale resultaat uit onze werkzaamheden.

Schoonmaken en leegmaken van dakgoten

Wanneer u niet tijdig uw dakgoten laat leegmaken, dan loopt u het risico op een verstopping van de dakgoot. Dit zorgt ervoor dat overtollig water blijft staan, waarna scheurtjes of breuken mogelijke gevolgen zijn. Dit soort problemen kunnen het hele jaar door ontstaan, maar met name tijdens de herfst en winter is de kans op kwesties rondom de dakgoot groot. De harde wind, bladeren, veel regen en vervolgens vorst zorgen ervoor dat de goot het zwaar te verduren heeft. Bereidt uw dakgoot daarom optimaal voor op ieder weertype en zorg dat deze altijd leeg zijn, zodat water volgens de gebruikelijke manier wegstroomt.

Krijgt u het niet voor elkaar de dakgoot zelf schoon te houden? Dan zijn we u graag van dienst met het juiste materieel en de gewenste oplossing.

Loop geen risico meer op lekkages in uw dak

Beschikt u over een schuin dak, dan is de afvoer van water doorgaans geen probleem. Het is wel verstandig om de dakpannen goed te onderhouden. Wanneer er algen groeien op de dakpan of er water blijft staan op het dak, dan neemt de kans op lekkages binnen uw woning of pand toe. Daarom kiezen mensen er naast het reinigen van de dakgoot óók voor om de dakpannen te reinigen. Hierbij worden de dakpannen egaal- en schoongemaakt. Aanvullend kiest u voor een beschermende coating op de dakpannen.

Het resultaat is een dak waar water soepel en vertrouwd naar én door de dakgoot loopt. Zo loopt u geen risico op lekkages en zijn uw dak en dakgoot het hele jaar door in goede conditie. Neem contact op met Abeco Cleaning om een afspraak te maken.

Ja, ik wil lekkages voorkomen en een schoon dak!