+316 200 331 19

Gratis deskundig advies!

info@maakschoner.nl

Vragen? Stuur een e-mail

Lindeboom 57

6585 BD Mook

Abeco Cleaning

Like ons op Facebook!

Terrassen & op- en afritten

Niet alleen de binnenzijde van het gebouw, maar ook de entree
aan de buitenzijde dient natuurlijk schoon en netjes te zijn.

Bespaar uw tijd en moeite: Abeco lost het op

Het verwijderen van mos tussen de tegels of het egaliseren van het oppervlak kosten een bedrijf vaak veel tijd en moeite. Laat het schoonmaken van terrassen en op- en afritten daarom over aan de schoonmaakspecialisten van Abeco. Ook het reinigen van terrassen is essentieel voor de uitstraling van uw bedrijf. De beste manier om dit te doen is onder druk van warm of heet water. Onder hoge druk wordt vuiligheid aan het oppervlak schoongespoeld. We kiezen altijd voor gepaste druk op de watertoevoer, speciaal voor de minder gangbare ondergronden.

Het schoonmaken van terrassen en de op- en afrit bij uw bedrijfspand kan het hele jaar door, behalve bij vorst of sneeuwval. Heeft u reeds last van mos- of algvorming? Dan zorgen wij dat uw terras of oprit optimaal worden schoongemaakt. Reiniging van het terras of de oprit gebeurt duurzaam en zeer effectief voor een blijvend resultaat.

Boek meer succes in een schone omgeving

Een hygiënische en schone omgeving nodigt uit om te werken. Laat uw bedrijfspand daarom periodiek schoonmaken en tevens bij uw bedrijf het terras of de af- en opritten reinigen. Zo zorgt u voor een schone omgeving en een nette entree; goed voor uw vaste werknemers, en tegelijk een prima visitekaartje naar de buitenwereld.

Bent u benieuwd hoe we bij uw bedrijf schoonmaken en alles netjes houden? Neem dan contact met ons op en we vertellen u alles over werkwijze én directe mogelijkheden om langs te komen.

Ja, ik wil mijn terras en afrit schoon laten maken!