+316 200 331 19

Gratis deskundig advies!

info@maakschoner.nl

Vragen? Stuur een e-mail

Lindeboom 57

6585 BD Mook

Abeco Cleaning

Like ons op Facebook!

Damwandreiniging

Zoekt u een professional voor het reinigen van uw damwand?
Dan kunt u terecht bij Abeco Cleaning.

Oorzaken van vervuiling damwand

Veel bedrijfspanden beschikken over een damwand. Deze wanden vormen de buitenzijde van uw pand. Diverse weersomstandigheden, zoals wind en regen, spelen een belangrijke rol bij de aangroei van groene aanslag. Ook roet kan zich ontwikkelen aan het oppervlak van de wanden. Bij het reinigen van de damwand maken we bij Abeco Cleaning gebruik van speciale middelen om de aanslag op een vriendelijke, doch ingrijpende wijze te verwijderen. Hetzelfde middel dat we gebruiken, laat tegelijk een unieke beschermlaag achter, waarmee uw darmwand beter bestand is tegen de aangroei van algen, groene aanslag of roet.

Het reinigen van de darmwand gebeurt doorgaans op twee manieren, afhankelijk van het type wand en de omstandigheden, zoals hoogte van de wand. Doorgaans maken we gebruik van heet water onder aan te passen druk, met een milieuvriendelijke shampoo. Anderzijds is ook optimaal gefilterd water mogelijk, waarmee vanaf de grond tot op grote hoogte een wand kan worden gereinigd.

Wij verwijderen hardnekkig vuil van uw damwanden

Wij zijn gespecialiseerd in alle typen damwanden, van zwaluwpanelen tot trespa’s. Onder invloed van diverse weersomstandigheden is het mogelijk dat de damwand haar authentieke uitstraling verliest of vuil wordt. Met onze unieke reinigingsmethode zorgen we ervoor dat de wand weer vrij van vuil en andere verkleuringen wordt gemaakt. Dit doen we zowel eenmalig als op periodieke basis. Maak kennis met ons unieke en duurzame systeem, voor het beste resultaat bij uw pand.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

De schoonmaakmiddelen voor het reinigen van een damwand zijn allen op milieuvriendelijke basis samengesteld. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal resultaat, maar het tekent ook het verantwoordelijk gebruik. Veel schoonmaakmiddelen tasten de darmwand alleen maar extra aan, waardoor groene aanslag of roet snel terugkomt.

Onze gebruikte middelen zorgen voor een extra beschermlaag na de werkzaamheden, waardoor de kans op terug groeien sterk wordt teruggebracht. 

Ja, ik wil dat mijn damwanden er weer schoon uit zien!