+316 200 331 19

Gratis deskundig advies!

info@maakschoner.nl

Vragen? Stuur een e-mail

Lindeboom 57

6585 BD Mook

Abeco Cleaning

Like ons op Facebook!

Gebouwenbeheer

Abeco Cleaning beschikt over jarenlange ervaring in gebouwenbeheer.
Onderhoud van het gebouw is voor ons een bekend fenomeen.

Het hele jaar door een schoon bedrijfspand

Wij helpen diverse bedrijven met het optimale beheer van het pand, uw visitekaartje richting klanten. Of het nou gaat om de reiniging van uw gevel, het schoonmaken van de dakgoot of het reinigen van de binnenzijde van het gebouw; wij staan voor u klaar. Dankzij onze flexibele mogelijkheden kunt u op ieder moment van het jaar bij ons terecht. Met het beste materieel zorgen we voor een optimaal resultaat.

Zowel aan de binnen- als buitenzijde van een gebouw kan vervuiling zorgen voor problemen. Aan de binnenzijde wilt u uiteraard werken in een gezonde en frisse omgeving. Laat u het gebouw echter niet periodiek schoonmaken, dan ontstaat vervuiling. Mogelijke oorzaken zijn een ophoping van stof in het ventilatiesysteem, vuil op de vloerbedekking of onhygiënisch meubilair. Wanneer u kiest voor periodieke schoonmaak, dan voorkomt u bovenstaande problemen aan de binnenzijde van uw pand.

cooperation-in-cleaning-offices-PUA3TWQ

Gebouwenbeheer op hoog niveau

Ook aan de buitenzijde van uw bedrijfspand is vervuiling mogelijk. Dit heeft met name te maken met de diverse weersomstandigheden die we hier kennen. Regen, harde wind, zon, vorst en meer oefenen doorlopend invloed uit op het dak, de gevel en de dakgoot. Ook de aangroei van algen of het verstoppen van de dakgoot door takken zorgt voor problemen, waardoor additionele complicaties ontstaan. Alle reden om de binnen- en buitenzijde van uw pand daarom schoon te houden. Bij Abeco Cleaning verstaan we ons vak en garanderen gebouwenbeheer op hoog niveau.

Ja, ik wil het hele jaar door een schoon bedrijfspand!