+316 200 331 19

Gratis deskundig advies!

info@maakschoner.nl

Vragen? Stuur een e-mail

Lindeboom 57

6585 BD Mook

Abeco Cleaning

Like ons op Facebook!

Zonnepanelenreiniging

Voor zonnepanelenreiniging op hoog niveau bent u bij Abeco Cleaning op de juiste plek.
Het reinigen van de zonnepanelen kan interessant zijn, want hiermee blijft u verzekerd van de hoogste opbrengst.

Vervuiling zorgvuldig laten verwijderen

Door de jaren heen komt er een vuil laagje over de zonnepanelen, mogelijk door invloed van de diverse weersomstandigheden. Dit heeft slechts een geringe invloed op het functioneren van de panelen, maar toch wilt u liever een 100% opbrengst. Reinigen is hierop een goede optie. Dit hoeft niet ieder jaar, maar hier periodiek voor kiezen is geen verkeerde keuze.

Kies voor de juiste methode
Zonnepanelen schoonmaken is voor particulieren vaak lastig. De panelen zijn op hoogte bevestigd en doorgaans ontbreekt het mensen aan de juiste kennis om zonnepanelen veilig schoon te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een schuursponsje of verkeerde middelen, dan brengt u onnodig schade toe aan uw zonnepanelen met als resultaat een lager rendement. Een voordeel van het bekende weertype in Nederland is dat een regenbui de stof en vuil al van het paneel kan spoelen. Tijdens een droge zomer is het echter tóch interessant te kijken naar de zonnepanelenreiniging.

Veiligheid staat voorop

Niet iedereen mag werken op hoogte, terwijl de werkzaamheden rondom zonnepanelen ook een vak apart zijn. Bij Abeco Cleaning hebben we echter de beschikking over alle benodigde certificaten om uw dak op te maken. We gaan secuur en vertrouwd te werk, zodat uw zonnepanelen schadeloos én volledig geprepareerd worden hersteld voor het optimale rendement.

Dankzij speciale programma’s zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen goed worden gereinigd op ieder gewenst moment. Dit kan eenmalig of periodiek.

Haal het maximale uit uw zonnepanelen

Hoe komen we op uw dak? Daarvoor hebben we speciale hoogwerkers. Deze zijn effectief te verstellen, waardoor we perfect bij uw zonnepanelen komen en zodoende de volledige panelen kunnen reinigen voor het optimale resultaat. Twijfelt u over het rendement van uw zonnepanelen en heeft u een vermoeden dat deze dankzij vuiligheid minder goed functioneren?

Schakel dan Abeco Cleaning in. Wij gaan gericht en efficiënt te werk. Dit zorgt ervoor dat uw zonnepanelen op ieder moment van het jaar voor de volle 100% leveren. 

Ja, ik wil mijn zonnepanelen laten reinigen!